• SMALL

  Babyboeket Wit Small
  Babyboeket Wit Small

  Dit gele babyboeket bevat één t-shirt, één slabbetje en één paar sokjes. Een origineel kraamcadeau voor moeder en baby!

  € 19,00
 • MEDIUM

  Babyboeket Wit Medium met beertje
  Babyboeket Wit Medium met beertje

  Dit gele babyboeket bevat één t-shirt, één rompertje, één slabbetje, één mutsje en twee paar sokjes. Bij dit babyboeket ontvang je tevens een gratis beertje. Een origineel kraamcadeau voor moeder en baby!

  € 29,00
 • LARGE

  Babyboeket Wit Large met beertje
  Babyboeket Wit Large met beertje

  Dit gele babyboeket bevat twee t-shirts, twee rompertjes, twee slabbetjes, twee mutsjes en twee paar sokjes. Bij dit babyboeket ontvang je tevens een gratis beertje. Een origineel kraamcadeau voor moeder en baby!

  € 39,00

WIT

Kraamboeket jongen of kraamboeket meisje?

Kraamboeket jongenKraamboeket meisje? Bij Babyboeket.nl koop je het leukste kraamboeket voor een baby! Kraamboeket, ook wel babyboeket genoemd, koop je gemakkelijk online bij ons. Bestel je voor 16:00 uur? Dan krijg je het de volgende dag al geleverd! Kraamboeket is er niet alleen voor jongens en meisjes. Het kan zo zijn dat u het geslacht nog niet weet, of niet mag weten van uw kennis of vriendin. Wij bieden u daarom ook een leuke kraamboeket aan in een neutrale kleur. Welke moeder wil dit kraamboeket nou niet ontvangen!

Verras de aanstaande mama of papa en de kleine met een prachtig mooi babyboeket. Babyboeket is niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven een genot. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Of een kraamboeket waarmee je ouders en baby op een fantastische manier blij kunt maken? Of heb je binnenkort een babyshower van je beste vriendin en wil jij het leukste kraamcadeautje binnen brengen? Bestel dan snel uw kraamboeket. Onze kraamboeketten zijn leverbaar in roze, blauw en wit. Daarnaast heeft u de keus om te kiezen uit drie verschillende maten. Deze maten staan voor de grootte van het kraamboeket, niet van de kledingmaat. Wij hanteren een standaard maat, dit is maat 62. 

Ben je specifiek op zoek naar een kraamboeket voor een jongen of voor een meisje? Kijk dan eens op de hompage of op het linkje links in het scherm. Hier staat meer informatie waarom ons kraamboeket zo speciaal is en een uniek kraamcadeau om te geven.

© 2018 - 2024 Babyboeket | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel