Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Bestelling
Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Met het plaatsen van een bestelling stem je in met deze voorwaarden. Wij verwerken je bestelling zodra deze bij ons binnenkomt. Je bestelling wordt via email bevestigd.


Prijzen
Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. De prijzen kunnen tussentijds veranderen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden uiteraard niet voor bestellingen die op dat moment al zijn gedaan.


Betalen en leveren
Je bestelling wordt definitief na betaling. Zodra de betaling binnen is, wordt je bestelling (indien voorradig) binnen één tot drie werkdagen geleverd. Indien de bestelling eerder verzonden of geleverd is dan dat het verschuldigde bedrag betaald is, alleen bij zakelijke bestellingen, geldt er een betalingstermijn van 14 dagen. Je zult dan vóór de uiterste betaaldatum op de hoogte gesteld worden van de openstaande factuur. Wanneer er na de vervaldatum nog steeds geen betaling heeft plaats gevonden, zal er 6% extra in rekening worden gebracht (artikel 119, 119a en 120 boek 6 van het Burgerlijk Wetboek).


Bezorging en bezorgkosten
De bezorgkosten zijn niet inbegrepen in de bestelling. De verzending vindt plaats via PostNL of DHL. Wanneer een pakket niet bij je afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij je buren aangeboden. Als het pakket ook bij je buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. Indien ook dit niet lukt heb je tot 2 weken de tijd om je bestelling op uw dichtstbijzijnde postkantoor / pickup point op te halen. De vervoerder zal u hierover berichten.


Levertijd
Wanneer je bestelling betaald is, wordt deze meteen door ons verwerkt. In principe vindt levering plaats binnen één tot drie werkdagen. Indien artikelen niet voorradig zijn en een korte levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij contact met je op zodat je weet waar je aan toe bent.


Retournering
Je hebt een periode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt en ongeschonden in de originele, niet beschadigde en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. De verzendkosten die Babyboeket heeft gemaakt bij verzending van de bestelling naar jou toe komen tevens voor jouw rekening. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan je terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Babyboeket kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je dient in je schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam, ordernummer en de artikelen te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Babyboeket hebt gedaan.


Werd het verkeerde artikel toegezonden?
Meld foutieve leveringen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 5 werkdagen. Neem voordat je het artikel retourneert contact op met Babyboeket. Direct na ontvangst van het foutieve artikel zenden wij je de juiste bestelling.
Wij leveren onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toch kan er tijdens de bezorging iets mis gaan. Blijkt je bestelling bij ontvangst beschadigd te zijn, geef dit dan binnen 24 uur door aan Babyboeket d.m.v. een email met een foto van het product zoals geleverd, zodat we het probleem op passende wijze kunnen lossen.

Prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

© 2018 - 2024 Babyboeket | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel